Legyen újra gazdája Gyergyószentmiklósnak!

A gyergyószentmiklósi EMSZ magját olyan személyek alkotják, akik egykor az MPP-s fenyő égisze alatt, Mezei János polgármester irányításával elindították városunkat a fejlődés útján, később pedig Nagy Zoltán munkáját segítve a városi tanácsban megannyi – jelenleg is zajló – fejlesztésben működtek közre, a gyergyói polgárokkal együtt megteremtve így városunk elmúlt 30 évének legeredményesebb időszakát. Csapatunkat továbbá olyan személyek erősítik, akik eddig civilként munkálkodtak a közösség érdekében, most pedig több feladatot vállalva szeretnék szolgálni városunkat – mert számukra is a közérdek az első. Partnereink olyan civil szervezetek, akik önzetlen munkával múltunk megőrzésén és jelenünk megszépítésén dolgoznak – mert a jövőnk mindannyiunk felelőssége.

Mivel Gyergyószentmiklós költségvetéséről és a várost érintő legfontosabb kérdésekről a helyi önkormányzati testület dönt, ezért a városi tanácsban akarjuk támogatni a következő polgármester munkáját, hogy a mandátum során megálljt parancsoljunk az elmúlt négy év ámokfutásának, a lehetőségekhez mérten helyre hozzuk az okozott kárt, és újra a fejlődés irányába tereljük városunkat.

Gyergyószentmiklósnak nem csillogó, üres ígéretekre van szüksége, hanem arra, hogy újra olyan vezetősége legyen, aki jó gazdaként figyel a problémákra, a fejlesztések ésszerű kivitelezésére és arra, hogy a városközösség ismét egybe kovácsolódjon, összetartson, és erősödjön – mert közösségünk egysége városunk ereje!

Megosztás