Ismét nemlétező szervezetekkel próbálják bomlasztani az MPP-t

A Magyar Polgári Párt (MPP) Maros megyei szervezete megdöbbenéssel veszi tudomásul, hogy önös érdekeket követő politikai kavarók fiktív helyi szervezetek felsorolásával próbálják meg bomlasztani az MPP-t és támadni az Erdélyi Magyar Szövetséget. Határozottan elhatárolódunk a Mezei Jánost lemondásra felszólító levéltől.

A sajtóban felsorolt helyi szervezetek közül többet nem tartunk nyilván a működő Maros megyei szervezetek között. Továbbá, tizenkét ténylegesen létező szervezet a tagok döntése nélkül került be a felsorolásba. Felháborító, hogy egyesek visszaéltek szervezeteink és tagjaink nevével, hogy újra megkíséreljék az összefogás és a Magyar Polgári Párt egységének bomlasztását.

Ez a módszertan kísértetiesen hasonlít a mély személyes sértettséggel dolgozó bukott pártelnök, Bíró Zsolt és a hozzá köthető csapat tavalyi megtévesztő próbálkozásaihoz. Hogy tegyünk a gátlástalanság ellen, a szervezet jó híre és a tagjaink védelme miatt áttekintjük a jogi lépések lehetőségeit.

A Magyar Polgári Párt Maros megyei szervezete továbbra is kitart Mezei János és az Erdélyi Magyar Szövetség mellett, melyet továbbra is az egyetlen valós magyar alternatívának tartunk az RMDSZ önkényes dominanciájával szemben.

A Magyar Polgári Párt Maros megyei szervezete nevében:

Csonta Ferenc, megyei elnök,
Vass Imre, Makfalva polgármestere,
Kátai Attila, országos alelnök
Ambrus Jenő, Csíkfalva
Fülöp András, Erdőszentgyörgy

Megosztás