Egy cipősdoboznyi szeretet – Újra jótékonysági akciót szervez a Minta ifjúsági szervezet

Tizennegyedik alkalommal szervezi meg az Egy cipősdoboznyi szeretet elnevezésű jótékonysági akcióját Marosvásárhelyen az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) ifjúsági szervezete, a Minta.

A kezdeményezés során cipősdobozokban elhelyezett ajándékokat gyűjtenek, melyeket a karácsony közeledtével (december 22-ig) Maros megyei gyermekotthonokba juttatnak el. A szervezők arra kérik a segíteni és ajándékozni vágyókat, hogy elsősorban játékokat, ruhákat, tartós élelmiszereket helyezzenek el az ajándékcsomagokban, a dobozokra pedig írják rá, hogy milyen korosztályú és nemű gyermeknek szánják azokat.

„Az előző évek nagysikerű megmozdulásai bizakodással töltenek el bennünket, hiszen eddig szinte kivétel nélkül sikerült eljutnunk a megye összes gyermekotthonába. Hisszük, hogy idén is számos hátrányos helyzetben élő gyermek karácsonyát varázsolhatjuk szebbé” – nyilatkozta Brassai Hunor, a Minta elnöke.

Az ajándékokat a marosvásárhelyi Dózsa György utca 9. szám alatt, a Hangya épület harmadik emeletén, a 85-ös bejáratnál adhatják át az érdeklődők hétköznaponként, 10 és 14 óra között. A kezdeményezéssel kapcsolatos bővebb információt kaphatnak a 0762.248.687-es telefonszámon.

Megosztás