Az időseket segíti Soós Zoltán csapata is

Már csaknem 60 önkéntes jelentkezett a „Segítséget kérek!” időseket támogató kezdeményezéshez Marosvásárhelyen. A Soós Zoltán polgármesterjelölt által indított kezdeményezésnek nagy sikere van, hiszen néhány nap alatt számos önkéntes és szervezet is csatlakozott hozzá.

„A legfontosabb, hogy minden olyan marosvásárhelyinek segíteni tudjunk, aki idős, a vírus okozta veszély miatt otthonában ragadt, és nem lehetnek vele szerettei sem. Az alapélelmiszerek beszerzésében és a gyógyszerek vásárlásában is segítünk. Kérjük, hogy jelezzék mihamarabb, ha tudnak ilyen személyekről, hiszen lehet, ez a lehetőség nem jut el hozzájuk. Ma fogjunk össze!‟ – mondta Soós Zoltán Marosvásárhely magyar polgármesterjelöltje.

A kezdeményezéshez a www.sooszoltan.ro oldalon lehet csatlakozni, de a 0721-297-417-es telefonszámon is érdeklődhetnek és jelentkezhetnek mind az önkéntesek, mind a segítségre szorulók. Soós Zoltán kéri, hogy akikhez eljut ez az információ, tájékoztassák a környezetükben élő szomszédokat, idős szülőket, nagyszülőket, ismerősöket is erről a lehetőségről.

Megosztás